Sök

2018-07-09   Semesterstängt   

Semesterstängt vecka 28-31

Läs mer

GDPR - Personuppgiftshantering

avia.se tillhandahålles av AVIA AB och vi värnar om din personliga integritet.

Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. För att värna om er säkerhet har sidan härdats och kontrollerats med sidan webkoll vilken finansierats av IIS stiftelsen.

Vilken information samlar vi in?

Via vår hemsida samlar vi in orderinformation när du lägger en order.

Information som du ger till oss.

Väljer du att skapa en order på hemsidan lagrar vi din epostadress, namn och adressuppgifter som du vill visa på sidan.

Information vi samlar in om dig.

Vi samlar in statistik via ipnummer på hemsidan och sparar denna lokalt på vår webserver. Vi använder Google Analytics för att kunna analysera vår webbtrafik och förbättra vår tjänst.

Vad gör vi med din information?

Vi använder den för att kunna skicka de produkter du beställt via hemsidan.

Vilka kan vi komma att dela din information till?

Vi delar inte ut informationen till någon tredje part.

Leverantörer

Webbsidan driftas av JSC AB.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer alltid att behandlas inom Sverige

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar endast orderdata för beställningar gjorda på hemsidan. Dessa raderas från vår databas på nätet efter att ordern hanterats. Vi använder informationen för att skapa faktura och för att kunna skicka information om framtida produkt och säkerhetsuppdatering som du beställt. Vi använder er epostadress för att kunna distribuera mjukvara via Sprend-it. Har du ett abonnemang hos oss så sparas uppgifterna så länge avtalet gäller och krävs av lagstiftning.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv. Kontakta oss på info@avia.se för rättelse.
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Du kan få dina uppgifter raderade på hemsidan genom att skicka ett mejl med begäran om detta till info@avia.se.

 

Hur är det med cookies och liknande tekniker?

Vi använder cookies på vår hemsida. Se sidans cookiesinformation.

Kontakta oss

AVIA AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556512-9029 och har sitt säte på Kapellvägen 4D, Eksjö.

Vi har ett dataskyddsombud. Du kan alltid nå dataskyddsombud på ola@avia.se

AVIA AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Vi följer svensk dataskyddslagstiftning.


Eksjö 2018-05-22