Sök

FöreningsAdministratören

FöreningsAdministratören

Leveranssätt nedladdning via e-post.

Leveranstid 2-3 dagar.


FöreningsAdministratören är ett administrativt program som innehåller både bokföring och medlemshantering.

Medlemsregistret innehåller många nyttiga funktioner, en av dem är utskrift av Pg & Bg blanketter för olika avgifter t ex den årliga medlemsavgiften. Det går att skapa olika grupper av medlemmar som sedan kan användas som urvalsgrund vid utskrifter. Med Hjälp av dessa grupper kan föreningen skriva ut olika rapporter för t ex styrelsen och träningsgrupper. Programmet levereras med ett tjugotal olika rapportalternativ, men kan utökas med fler om så önskas. Bland originalrapporter finns:adressetiketter, telefonlistor, grupplistor m m.

Faktureringen innehåller funktioner för att lägga upp kunder, artiklar, skriva ut fakturor samt hantera inbetalningar. Det är perfekt för dig som vill kunna fakturera dina presentartiklar, kläder eller hantera sponsoravtal. Det finns även möjlighet att skriva ut bokföringsunderlag, fakturajournaler och inbetalningjournaler.

Bokföringen är anpassad till ideella föreningar. Alla funktioner som en förening behöver finns, inklusive de nödvändiga rapporterna resultat, budget, balansräkning, huvudbok, verifikationslista, kontoplan och saldolista. Att bokföra i FöreningsAdministratören är så enkelt att en traditionell kassabok framstår som krånglig. Till programmet medföljer även en övningsförening där man kan testa och öva sig på alla funktioner i programmet.

I programmet kan man lägga upp flera föreningar, vilket är användbart om man är engagerad i mer än en förening. Det går även att använda FöreningsAdministratören för privat bruk, t ex registrera vänner och bekanta.

 

 

Systemkrav: Programmet kräver att man har en PC med pentium processor och minst 256 MB i arbetsminne. Vidare krävs att Windows XP eller senare är installerat och vi rekommenderar att det finns minst 50 MB ledigt på hårddisken. 

 

Pris exkl. moms: 1 295 kr

(pris inkl. moms 1 619 kr)

Antal:

<< Tillbaka